vineri, ianuarie 04, 2008

Ti se pare ciudat ca te-am intrebat


ce faci?
innobilez drepte aurii infipte in trecatoare impresii, desenez fecioare dormind langa inimi patrate, sileste-ma, siluieste-ma, zice amiaza spre noapte plecand. si plecandu-se.
ce faci?
aplic inca dreptele nobile, sperii lotusii, ingretosez asfintitul cu mascari abia soptite, ceasul inghite secunde inal-be, degetele ii functioneaza perfect, prabuseste-te in mine, infige-mi coatele in ochi, asfalteaza erori, cauta rime, smulge-mi cuiele, vopseste-ti peretii camerei cu sangele meu cu model, scrie atamat pe garduri.
ce faci?
indrept dreptele, intrept treptele, "pare o poveste delicata si stranie de dragoste" ca noapte veneai pe langa mine, nu la mine, un preludiu perfect, tu pe sub lucruri, inecand sunete, anticipand agonii.
ce faci?
inramez segmente, da' tu?

20 de comentarii:

Anonim spunea...

io?...pun lanturi la vara, ma scufund in zapada si inramez o ridiche de asta primavara..vreau o toamnaaaaa!!!!!!!!ti se pare ciudat?!

ummagumma spunea...

Cui, mie? Printre atatia albi pierduti undeva, in iarna asta? Dar mai crezi ca fumezi joint?

Anonim spunea...

eu?
insting stingul.
ti se pare normal?

ummagumma spunea...

Da, setea trebuie instinsa.
Si lipsa diacriticelor deschide usi cuvintelor, asa ca ma gandesc repejor la Sting si la "I'm an alien, I'm a legal alien". Si nu e nimic ciudat.

Anonim spunea...

..da,da..mai cred...de fapt m-am apucat sa fumez pe bune..oare tre' sa schimb ceva?..titlul?:P..adica:..care credea ca fumeaza jointuri si chiar le fuma!!!!;))

ummagumma spunea...

... si chiar le fuma, in gangul sau preferat, ca "furis - pe acoperis" era o etapa arsa deja. La fel de arsa ca si cd-ul pe care care nu era nimic CIUDAT de pe frontul de est.

Anonim spunea...

Ma recompun, punct cu punct, da'tu?

ummagumma spunea...

Esti PUNCT-uala, adica.
Da' eu? Imi pun la PUNCT niste segmente.

Anonim spunea...

E de bine (sper), ma sperie segmentele :)

ummagumma spunea...

E de... viata. Cu bine, cu mai putin bine, sunt segmentele mele si trebuie sa le privesc in ochi.
Cand eram mica asociam segmentul cu rigla cu care ii batea Tovarasa la palma pe obraznici. Acum sunt doar momente, stari. Si nu-mi mai par atat de inspaimantatoare.

Anonim spunea...

..nu,nu..fara Ga(n)G-uri!!!sunt satula....si , taare te-as mai corecta:"eu fumez paradisul cu urme de iarba"...si, normal ca nu mai era nimic ciudat de pe frontul de est, caci eu ma pierdeam prin urletele roz, roz, de sapun(aru),dar, in sfarsit,o veste imbucuratoare!!!...soldatul de pe frontul de vest, vrea sa-si apartina numai lui, retragandu-se, aidoma ursilor, in barl(ad)og-ul (lui)lor, pentru numai un an..pace,tie!!!pace lui, adica!ei!!!Pace 9!!!pa!ce?;)

ummagumma spunea...

Ce GoGosi, Barl(ad)ogul e GGol, nu i-a plantat nimeni ierburi hranitoare , poate doar pe GooGle sa GGaseasca, dar e periculos asa, ceaiurile fac GarGarite pe drum, iar insectele astea produc GoGoloaie in stomac, nu fluturi. Asa ca voincul din poveste se va plictisi intr-o saptamana cat altii intr-un an. Si GGata, inapoi pe GolGota.

Anonim spunea...

TITLU:"pai, ii ciudat ca un om face alt om de zapada?"Primul capitol(iu)...Ieri, de cu dimineatza, soldatul nostru, de cum au mijit fulgii de nea, in barl(ad)ogul sau natal,a luat repede o oala, doi cartofi, un morcov si la- facut!..dupa chipul si asemanarea sa?poate!..asa se explica de ce nu suntem decat doi albi pierduti intr-un loc, care(le)el nu e africa(n)..pe el il cheama Jessy...pe african..il aprinsei intr-una din statziile de la Unirii, ca-i daruii o bricheta, cand n-avea foc..si, normal..taman eu, alba(ca zapada)poposii acolo pentru 104.Ametita de fiori(i)reci,ca ramasesem fara foc, luai 124.Ce noroc, ca tot acolo ma ducea!!!!!..ce mi-a mai placut cand i-am spus verde-n fata:"chipit!"...asta la finalul primei intalniri, ca-n mai putin de-o ora,era deja-n camera mea!!!Ce vrei, nu ma pot abtineeee!!!..si-am mers la concert la "Iarbka"si-am vazut concertu' de-afara, prin fereastra aburita..bine, ca si suflam spre ea, din PIPA..apoi am desenat pi fereastra, apoi am plecat(pigios)acasa.Fara negru...doar io,alba ca neaua, nepatata...acu,guratasuifermeccatu,ca exact peste o saptamana se incheie razboiu,si soldatu' nostru se va intoarce neranit, acasa...Ma tot intreb, in a cui?:Phai, pa...parca tot mai bunu-i mesIngeru'...te pup..a venit apa, si m-a luat!!!!

Anonim spunea...

...cred ca-mi mut blogu' la commenturile tale!ti s-ar parea ciudat ca-ntreeb?!!!;)..sau sa ma mut pur si simplu, in tacere!mda'...ma mai vantur io p-aci si-ti zic ce-am hotarat!

ummagumma spunea...

Vai, ce insemnare lunga a comentat la mine in blog. Ma duc sa-i fac portretul robot lui (New) Je(r)sey asta si ma intorc. Tu pana atunci poti sa-ti cari canapeaua aici.

ummagumma spunea...

Pffff, minune, am desenat si am tot desenat, dar pana la urma tot un tobosar mi-a iesit. Era negru putin, e drept, dar doar de la praful de pe toba, dupa ce il stergi cu proMPto, sa vezi ce blond se face. Sau roscat, ma rog.

Anonim spunea...

1.Nu mut ce n-am!ca, na, pe A?!!!!!!!de unde?
2.Nu s-a inventat inca culoarea pt. un portret-robot cu sculul mare!
3.Ti-o iesi tie tobar,din desen, mie-mi iese bassist, ca negru' e bassisssss(i)t(er mother fucker)!!!!!!
4.Cu toate astea nu-mi iese din cap si de pe unde-l mai am pe solist, solistul...pe solist,solistul???!!!wow, cata lacuna-n exprimarea-mi!!!!!
5.praful de pe tOBe e la locu' lui..adica-n pat, langa mine, dar atat!la locu' lui,adica!cine crede altceva AL(e)A (jacta) EST(e)!!!!

ummagumma spunea...

Negrul tau are cam multe sss-uri, n-o fi sssarpe? Sarpele-si ssschimba pielea (cand ssse sssatura de tatuajul din urma), dar naravul ba.

Eu am gasit pe drumul de costise ce duce la hala un Om Negriu, mare scriitor de piese de teatru si mare dansator in mersul piticului. Negriu e cam blondiu si nici nu prea are ce sa caute pe insemnarea asta, dar orisicat!

Anonim spunea...

ascult soaptele ploii si zambesc .....da'tu?

ummagumma spunea...

Astept ca ploaia sa se transforme inapoi in fulgi si pe urma sa vina brusc primavara. Si sa arunc pachetul de tigari in Iarbka.